Multi-Technisch studiebureau

Het maximale rendement, de hoogste veiligheid en het meeste comfort uit een gebouw halen en in lijn zijn met de vaak veranderende wetgevingen?

Daarom doet u er goed aan om voor jouw projecten een gespecialiseerd studiebureau multi-technieken onder de arm te nemen dat jou begeleidt en adviseert bij de opmaak van de technische studies en plannen van de verschillende technieken voor een nieuw te bouwen of te renoveren gebouw.

Wij voeren voor een multi-technische studie uit en stellen verbeterplannen op die zowel de veiligheid, de functionaliteit en de duurzaamheid van het gebouw zullen verbeteren als de uiteindelijke energiefactuur  doen dalen.

Omdat het interne klimaat van een kantoor of gebouw belangrijk is om er comfortabel in te kunnen in leven en werken, leggen wij ons als multi-technisch studiebureau ook toe op de HVAC- en het gebouwbeheersysteem-studies. Die hebben betrekking op de verwarming, ventilatie, koeling en de gebruikerservaring van het gebouw. Een optimaal geventileerd en gemonitord bedrijfsgebouw is niet alleen noodzakelijk voor het algemeen comfort, maar ook voor de gezondheid van de bewoners en bezoekers. En … een slim gebouw is pas echt slim al het jouw energiekosten mee onder controle houdt.

Wij besturen de functionaliteit van de bestaande installaties en adviseren u over nieuwe en verbeterde mogelijkheden. Maar u kan natuurlijk ook bij ons terecht voor deskundige technische ondersteuning bij de uitvoering van de werken.

Als onafhankelijk studiebureau staan we bouwheer, architect of aannemer bij met de berekeningen en technische plannen van de verschillende voorzieningen in uw gebouw. Zo kan u onder andere op ons rekenen voor een technische studie van de sanitaire installaties in uw woning.

Bij de eindeloze mogelijkheden die domotica en andere elektrische installaties vandaag bieden is het goed u te laten bijstaan door een professioneel en onafhankelijk adviseur die u helpt in het maken van de juiste keuze.

Onze specialisten kennen de meest recente ontwikkelingen en anticiperen daar graag op bij de technische studie van uw plannen.

Project-management en werf-coördinatie

laat ons voor jou in de bres springen

Technische Ondersteuning

onze mensen hebben kennis van elektrotechnieken, sanitaire installaties en hvac, alsook gebouwenautomatisering van montage tot indienststelling

Online Marketing

laat je digitale aanwezigheid niet langer een inspanning of kost zijn, maar laat vanaf morgen het internet opbrengen!

Engineering van de bovenste plank

werkvoorbereiding en on-site werfbegeleiding, projectassistentie, uitvoeren van technische studies, opmaken van verrekeningen, alle nodige tekenwerk, ...

bussies

niks dan voordelen ...

Realiseer je projecten met ons en ontdek een wereld van verschil!
Building Systems & Technology Engineering

Studie en opvolging van alle gebouwen-technieken ...

Site & Project Management

Laat ons dat maar oplossen!

Electro Technical Contracting

Geen werk is ons te veel.

Technici en Installateurs

De handen uit de mouwen!

Online Marketing

Versterk je digitale aanwezigheid en bepaal een online identiteit.

IT & Telecom Consulting

Omdat een performante digitale backbone minstens even belangrijk is als een goede uitvoering.

65%

meer rendement op projecten

15%

meer opdrachten

99%

tevreden klanten

1 op 2

projecten zijn van het type IoT

dienstenoverzicht

delivery
Werp een snelle blik op onze instapprijzen. Meer details vind je in de winkel zelf (inloggen verplicht).
b.Service SingleCredit
b.ServicePack Professional
b.ServicePack Enterprise

contacteer ons

vul onderstaand formulier in en we contacteren je binnen de 24 uur op werkdagen